Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilaç almak

Rüyada ilaç almak

Rüyada ilaç almak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, başarısının azalacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ilaç almak gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza dikkat edin.

Rüyada iğne ve ilaç görmek yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, hedeflerine yaklaşacağına delalettir.

Rüyada yanlış ilaç içmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, bunalıma gireceğine delalet eder.

Rüyada doktordan ilaç almak rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birine ilaç vermek zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, ana baba dualarının alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin ilaç içtiğini görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğe ilaç vermek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözüne ilaç sürmek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına delalettir.

Rüyada çamaşır ilacı görmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments