Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine ilaç vermek

Rüyada birisine ilaç vermek

Rüyada birisine ilaç vermek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada birisine ilaç vermek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yer veya işle ilgili alternatifleriniz konusunda fazla sayıda seçeneğiniz var.

Rüyada ilaç hap görmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, işini büyüteceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına işaret eder.

Rüyada doktora gidip ilaç almak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, kazancını çoğaltacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada bebeğe ilaç içirmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine alamet eder.

Rüyada ilaç yutamamak maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, başarılı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada ilaç aldırmak kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüye ilaç almak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada göze ilaç damlatmak şansının kendisinden yana olacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ilaç dağıtmak başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments