Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilaç hazırlamak

Rüyada ilaç hazırlamak

Rüyada ilaç hazırlamak yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine işaret eder.

Rüyada ilaç hazırlamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda karışıklıklar veya tartışmalı durumlar olabilir.

Rüyada ilaç hazırlamak kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, daha iyi anlaşır olacağına rivayet eder.

Rüyada astım ilacı görmek sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, kötü günlerin biteceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada kutu ilaç görmek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ilac aramak geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, daha fazla gelire kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada saça ilaç sürmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, can sıkıcı haberler işiteceğinize delalettir.

Rüyada ölüden ilaç almak istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına inanılır.

Rüyada ilaç aldığını görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, sorunların kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ilaç tableti görmek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments