Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilac vermek

Rüyada ilac vermek

Rüyada ilac vermek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada ilac vermek gördüyseniz:

  • Yararlı bağlantılar yapabilir, neler sunabileceğinizi göstererek olumlu ilişkiler kurabilirsiniz.

Rüyada bebeğe ilaç vermek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada doktordan ilaç almak işinden geri kalacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına yorulur.

Rüyada bozuk ilaç görmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, umutlarının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada iğne ve ilaç görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına delalettir.

Rüyada yeşil ilaç görmek insanlarla iç içe olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kanser ilacı görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ilaç istemek eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına alamet eder.

Rüyada ilaç sıkmak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments