Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilac aramak

Rüyada ilac aramak

Rüyada ilac aramak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, bir uzmana başvurulacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada ilac aramak gördüyseniz:

  • Etki tepki yöntemi birlikte çalıştığınız veya bazı konularda beraber ilerlediğiniz kişilerle uyumunuzu test etmenize yardım edebilir.

Rüyada ilac aramak hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada ilaç içmemek malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada mavi ilaç görmek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ilaçlama görmek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hastaya ilaç vermek sıkıntı yükleneceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada ilaç istemek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, eksiği kendinde bulacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına inanılır.

Rüyada başkasına ilaç vermek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada kanser ilacı görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments