Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilaç dağıtmak

Rüyada ilaç dağıtmak

Rüyada ilaç dağıtmak sorunların tamamen biteceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada ilaç dağıtmak gördüyseniz:

  • Karışıklıklar söz konusu olabilir.

Rüyada ilaç dağıtmak kurtuluşu bulacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada doktorun ilaç yazdığını görmek kafasının rahat edeceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözüne ilaç sürmek işlerinin günden güne azalacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada iğne ve ilaç görmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine yorulur.

Rüyada tatlı ilaç içmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bit ilacı görmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada ilaç şişesi görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Rüyada eczaneden ilaç satın almak tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments