Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı ilaç içmek

Rüyada tatlı ilaç içmek

Rüyada tatlı ilaç içmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, yakında başlayacak aşk macerasına alamet etmektedir.

Rüyada tatlı ilaç içmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek ya da bilmeyerek, bir işinizi engellemesi mümkündür.

Rüyada tatlı ilaç içmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada fazla ilaç içmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, lükse ve konfora kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yanlış ilaç içmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, eşyaların yenileneceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada beyaz ilaç içmek kazancının bereketleneceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine alamet eder.

Rüyada mide ilacı içmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına inanılır.

Rüyada ilaçlı su içmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, zahmete düşeceğine delalettir.

Rüyada acı ilaç içmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğe ilaç içmek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments