Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi ilaç görmek

Rüyada mavi ilaç görmek

Rüyada mavi ilaç görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi ilaç gördüyseniz:

  • Keyifli planlar, derin paylaşımlar veya aşk hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada mavi ilaç görmek karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sinek ilacı görmek bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ilaç şişesi görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ilaç içmek uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ilac yutmak hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bozuk ilaç görmek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, güzel bir hayatı olacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada göze ilaç damlatmak aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ilaç içmemek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments