Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına ilaç vermek

Rüyada başkasına ilaç vermek

Rüyada başkasına ilaç vermek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına ilaç vermek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmeniz durumunda bazı geri dönüşler alabilirsiniz.

Rüyada fitil ilacı görmek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına işaret eder.

Rüyada acı ilaç içmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada doktorun ilac vermek bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hastaya ilaç vermek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine delalet eder.

Rüyada ilaç duymak en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına delalettir.

Rüyada ilaclar görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğe ilaç içmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mide ilacı içmek geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments