Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ikiz torun görmek

Rüyada ikiz torun görmek

Rüyada ikiz torun görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, iç sıkıntınızın azalacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ikiz torun gördüyseniz:

  • İyi tarafına gelince, bundan sonra harcamalarınız daha aklı başında olabilir.

Rüyada ikiz torun görmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına delalet eder.

Rüyada doğmamış torun görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rakiplerin geride bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada torununu ağlarken görmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada teyze torunu görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunu ve torununu görmek buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada torunu olduğunu görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına alamet eder.

Rüyada torunumu ölmüş görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, çalıştığına değeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada torununu yıkamak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, maddi zararın büyük olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments