Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu ve torununu görmek

Rüyada oğlunu ve torununu görmek

Rüyada oğlunu ve torununu görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunu ve torununu gördüyseniz:

  • Bazı kimselerle uzun süre bir arada olmak moralinizi bozabilir.

Rüyada oğlunu ve torununu görmek bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada doğmamış torun görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeni doğan torun görmek borçlarının çoğalacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dayımın torununu görmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada erkek torunu olduğunu görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına inanılır.

Rüyada torununun düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, büyük bir işe kavuşacağına, onu darda bırakmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada torun öpmek daha zengin hale geleceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine yorulur.

Rüyada torun emzirmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments