Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada torunu olduğunu görmek

Rüyada torunu olduğunu görmek

Rüyada torunu olduğunu görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, parasının ve canın güvende olacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına delalet eder.

Rüyada torunu olduğunu gördüyseniz:

  • Sormanız durumunda istediğiniz yardımı alabilirsiniz.

Rüyada torununu öldüğünü görmek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına yorulur.

Rüyada torun öpmek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına işaret etmektedir.

Rüyada torun emzirmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına inanılır.

Rüyada oğlunu ve torununu görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, mutluluk ve saadete, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine alamet eder.

Rüyada torununun ağladığını görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş torun görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine işarettir.

Rüyada dayımın torununu görmek birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada amca torunu görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, bekarlar için evlenmeye, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments