Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada torununu ağlarken görmek

Rüyada torununu ağlarken görmek

Rüyada torununu ağlarken görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, yoksulluğa, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına işaret eder.

Rüyada torununu ağlarken gördüyseniz:

  • Belli tavsiye veya şikayetleri dile getirirken daha zarif cümleler kurulmasında fayda var.

Rüyada torununu ağlarken görmek çok büyük adımlar atılacağına, moralinin düzeleceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada torununun kaçırıldığını görmek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada torununun düştüğünü görmek çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına rivayet eder.

Rüyada erkek torunu görmek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, borçlarının hafifleyeceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye yorulur.

Rüyada torun kaybetmek her zaman hürmet göreceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, çocuk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada torunu kaybetmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada torunlarını görmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, ortağından ayrılacağına, herkesin önünde olacağına yorulur.

Rüyada torununu kaybolduğunu görmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, kişinin fakirleşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments