Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teyze torunu görmek

Rüyada teyze torunu görmek

Rüyada teyze torunu görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, fesat kimselerin çıkacağına, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada teyze torunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler fikir veya şikayetlerini dile getirme konusunda çekimser kalabilirler ya da yanlış anlaşılmak istemeyebilirler.

Rüyada teyze torunu görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hastalıkların iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada olmayan torununu görmek çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada torun kaybolduğunu görmek imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek torunu görmek eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada amca torunu görmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada torun sevmek fakirlikten kurtulacağına, zenginlik sahibi olunacağına, arabuluculuk yapılacağına tabir olunur.

Rüyada erkek torun sevmek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada torununu kaybolduğunu görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gunel

Merhaba. Rüyamda ölmüş dayımla arabadaydık ve teyzemin oğlu, gelini ve çocuklarını eve bıraktıkdan sonra beni eve bırakıcaktı. Bu sırada ben uykudan uyandım.

Muhammet

Hayırlı akşamlar rüyamda en küçük teyzemi en küçük erkek çocuğunu ve torununu gördüm ve ben o sırada uykumdada uyuyordum rüyamda uyanıp yanlarına gittiğimde benim sahte uyku uyuduğumu söyledi yanı ben uyuyamıyormuşum diger insanlar gibi uyuduğumu zannediyor ama uyumuyormuşum. Bilgilendirirseniz sevinirim