Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversiteye yerleşmek

Rüyada üniversiteye yerleşmek

Rüyada üniversiteye yerleşmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, çok büyük borçlar alacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, sıkıntılı bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada üniversiteye yerleşmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık uygulamalarla ilgilenmeniz veya rutininizi değiştirmeniz yapmaktan hoşlanacağınız şeyleri keşfetmenizi sağlayabilir.

Rüyada üniversiteye yerleşmek şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, fesada bulaşacağına yorulur.

Rüyada otele yerleşmek dara düşeceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yurda yerleşmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada başkasının evine yerleşmek daha kötü günler yaşayacağına, rahat bir hayat sağlayacağına, hayırlı haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada amerikauya yerleşmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına delalettir.

Rüyada köye yerleşmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir şehre yerleşmek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada odaya yerleşmek kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, bolluğun ve verimin de artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments