Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç tane sigara görmek

Rüyada üç tane sigara görmek

Rüyada üç tane sigara görmek üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada üç tane sigara gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler elinize geçtikçe duygularınız da işin içine karışabilir.

Rüyada iki tane sigara içmek işlerinin çok yolunda gideceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada üç tane sigara görmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye yorulur.

Rüyada iki tane dolunay görmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil fasulye tanesi görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine tabir olunur.

Rüyada mısır tanesi görmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine alamet eder.

Rüyada tesbih tanesi yemek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada bir tane karınca görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada tane mısır görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments