Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tane balık tutmak

Rüyada bir tane balık tutmak

Rüyada bir tane balık tutmak çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir tane balık tutmak gördüyseniz:

  • Daha uzlaşmacı olmaya çalışmanız gerekebilir.

Rüyada bir tane balık tutmak eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, süzüleceğine alamet eder.

Rüyada iki tane balık tutmak kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine rivayet eder.

Rüyada üç tane balık görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, rızkının çeşitleneceğine tabir olunur.

Rüyada iki tane büyük balık görmek variyetinin her geçen gün artacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına delalettir.

Rüyada iki tane balık görmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dikenli balık tutmak iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına tabir olunur.

Rüyada havuz balık tutmak ardından bu kişiye açılacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine yorulur.

Rüyada denizden canlı balık tutmak sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments