Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane büyük balık görmek

Rüyada iki tane büyük balık görmek

Rüyada iki tane büyük balık görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, eşlerin boşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki tane büyük balık gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemekten veya yeni kişilerle bir araya gelmekten çekinmemelisiniz.

Rüyada iki tane büyük balık görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük buğday tanesi görmek gözyaşının dineceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına delalettir.

Rüyada büyük kar tanesi görmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki tane büyük yılan görmek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki tane balık tutmak ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir tane balık tutmak hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına işarettir.

Rüyada üç tane balık görmek hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına alamet eder.

Rüyada iki tane balık görmek hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments