Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane anahtar görmek

Rüyada iki tane anahtar görmek

Rüyada iki tane anahtar görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, sevgi ve hürmet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki tane anahtar gördüyseniz:

  • Macera arayışınız sürüyor.

Rüyada iki tane anahtar görmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada üç tane anahtar görmek yaşanan sorunların sona ereceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki tane gümüş yüzük görmek hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada iri taneli nar görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, makam ve söz sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada ekin taneleri görmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki tane erkek çocuğunun olduğunu görmek rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada iki tane kol saati görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada üç tane mezar görmek çok hayır duası alacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments