Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç tane mezar görmek

Rüyada üç tane mezar görmek

Rüyada üç tane mezar görmek ayıplanacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada üç tane mezar gördüyseniz:

  • Sizi suçlu hissettirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada üç tane mezar görmek umutlarının biteceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna delalet eder.

Rüyada iki tane boş mezar görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada iki tane mezar görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada iki tane mezar taşı görmek yeni bir makama sahip olunacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada bir tane mezar görmek çok sevineceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane açık mezar görmek donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine tabir olunur.

Rüyada bulgur taneleri görmek sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada beş tane bebek görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments