Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane mezar görmek

Rüyada iki tane mezar görmek

Rüyada iki tane mezar görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki tane mezar gördüyseniz:

  • Maddi veya işle ilgili ilişkileriniz tartışmaya açık hale geliyor.

Rüyada üç tane mezar görmek sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki tane boş mezar görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına işarettir.

Rüyada iki tane mezar taşı görmek zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına yorulur.

Rüyada iki tane açık mezar görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına yorulur.

Rüyada iki tane mezar görmek ekmeğin ve paranın da artacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada bir tane mezar görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, yönlendireceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada iki tane yavru köpek görmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya delalet eder.

Rüyada iki tane öküz görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments