Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tane mezar görmek

Rüyada bir tane mezar görmek

Rüyada bir tane mezar görmek bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir tane mezar gördüyseniz:

  • Katılımda bulunmaya hazır olmanız pozisyonunuzu güvence altına almanızı sağlayabilir.

Rüyada iki tane mezar görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki tane boş mezar görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, sorunlarının azalacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine işarettir.

Rüyada iki tane açık mezar görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada üç tane mezar görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, zenginliği bulacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına delalettir.

Rüyada iki tane mezar taşı görmek öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir tane mezar görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine delalettir.

Rüyada iki tane tuvalet görmek değer verdiği gibi kıymet göreceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada iki tane burun görmek kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, de zenginliğe kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments