Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadınla tartıştığını görmek

Rüyada bir kadınla tartıştığını görmek

Rüyada bir kadınla tartıştığını görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına delalettir.

Rüyada bir kadınla tartıştığını gördüyseniz:

  • Şu ana kadar ışıklar üzerinize çevrilmediyse istemediğiniz içindir.

Rüyada bir kadınla tartıştığını görmek makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada küs olduğun biriyle tartıştığını görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini tartışırken görmek rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle tartışıp ayrılmak mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle tartıştığını görmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine inanılır.

Rüyada akrabayla tartıştığını görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada tartışan birilerini görmek yeniden doğmuş gibi olacağına, böylece yüzünün güleceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tartışan çift görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, sorunları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments