Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tartışarak ağlamak

Rüyada tartışarak ağlamak

Rüyada tartışarak ağlamak aile içinde bazı gerginlikler olacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, anne babanın birbirine düşeceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına alamet eder.

Rüyada tartışarak ağlamak gördüyseniz:

  • Olayları büyütmeyin.

Rüyada tartışarak ağlamak onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, hayırlı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada biriyle tartışıp ağlamak mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına alamet eder.

Rüyada anne babanın tartıştığını görmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına işaret eder.

Rüyada eşiyle tartıştığını görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle tartıştığını görmek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tartışma yaşamak iş kaybı yaşanacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine delalet eder.

Rüyada bir arkadaşıyla tartıştığını görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada annesiyle tartıştığını görmek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments