Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar birinin boşandığını görmek

Rüyada bekar birinin boşandığını görmek

Rüyada bekar birinin boşandığını görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bekar birinin boşandığını gördüyseniz:

  • Doğrulara odaklanıp, olumlu değişikliklerden bahsetmeniz ise, iyi bir görünüm oluşturmanıza yardım edebilir.

Rüyada bekar birinin boşandığını görmek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, en pahalı evlerde oturacağına işarettir.

Rüyada evli birinin boşandığını görmek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşınızın boşandığını görmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, hafifleyeceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada anne baba boşandığını görmek yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocadan boşandığını görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, üçüncü gözünün açılacağına alamet eder.

Rüyada evli çiftin boşandığını görmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine inanılır.

Rüyada kocasından boşanmak her anlamda güçleneceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada eşinden boşanmak istemek yaptığı hatalardan ders alacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments