Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki katlı otobüse binmek

Rüyada iki katlı otobüse binmek

Rüyada iki katlı otobüse binmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına tabir olunur.

Rüyada iki katlı otobüse binmek gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlarınızın görünür olmamasına dikkat etmelisiniz.

Rüyada çift katlı otobüse binmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına delalet eder.

Rüyada iki katlı otobüse binmek umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine yorulur.

Rüyada çift katlı otobüs görmek kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada iki katlı otobüs görmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada halk otobüsüne binmek üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına delalet eder.

Rüyada belediye otobüsüne binmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine işaret eder.

Rüyada biriyle otobüse binmek kazancının artacağına,, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada yolcu otobüsüne binmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments