Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kat kat giyinmek

Rüyada kat kat giyinmek

Rüyada kat kat giyinmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, sağlığının yerinde olacağına, kafasının sakinleşeceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, neşesini kaybedeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, hastalıklarını yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kat kat giyinmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizi yavaşlatmak veya engellemek için neler söylediğine çok fazla takılmamalısınız.

Rüyada kat kat giyinmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, ticarette zarar edeceğine yorulur.

Rüyada kat kat giyindiğini görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada şık giyindiğini görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, amaçlardan sapmaya delalet eder.

Rüyada açık giyindiğini görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada mor giyinmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, yüksek mevkilere getirileceğine tabir olunur.

Rüyada üst üste giyinmek yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sokakta giyinmek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalın giyinmek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments