Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük kara yılan görmek

Rüyada büyük kara yılan görmek

Rüyada büyük kara yılan görmek endişelerin ve dertlerin biteceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, rahat nedir öğreneceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine yorulur.

Rüyada büyük kara yılan gördüyseniz:

  • Sonuçlar, sizin yolunuzda gitmeleri durumunda oluşacak sonuçlardan daha da iyi olabilir.

Rüyada büyük kara yılan görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada kara büyük yılan görmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada kara büyük böcek görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada büyük kara böcekler görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, iyiliğe ve güzelliğe yorulur.

Rüyada büyük kara sinek görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada büyük kara köpek görmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, ağız tadı ile yaşanacağına delalettir.

Rüyada büyük kara kazan görmek işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük kara fare görmek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, dertlerine çare bulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments