Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlara basmak

Rüyada mezarlara basmak

Rüyada mezarlara basmak yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlara basmak gördüyseniz:

  • Gerçekçi düşünmenizde fayda var.

Rüyada mezarlığın üstüne basmak atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada mezarlığa basmak kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada mezara basmak kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine yorulur.

Rüyada bebek mezarına basmak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, sevilip sayılacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına alamet eder.

Rüyada mezarların üstüne basmak yüzünün hep güleceğine, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar üzerine basmak özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada mezarın üstüne basmak diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına işarettir.

Rüyada mezar basmak yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments