Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare ölüsüne basmak

Rüyada fare ölüsüne basmak

Rüyada fare ölüsüne basmak sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, beklenilen takdiri alacağına, işlerin günden güne açılacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada fare ölüsüne basmak gördüyseniz:

  • Çok daha rahat edeceksiniz.

Rüyada fare ölüsüne basmak hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, yollarını ayıracağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada ölü fareye basmak sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada farenin kuyruğuna basmak yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına delalettir.

Rüyada fare üstüne basmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, hak yiyeceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine tabir olunur.

Rüyada fareye basmak kazancının daha da artacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada farenin üstüne basmak önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, kazanılan paranın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada evi fare basmak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün üzerine basmak sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments