Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğde hurması görmek

Rüyada iğde hurması görmek

Rüyada iğde hurması görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, çok güzel günler geçirileceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iğde hurması gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde önemli gelişmeler olabilir.

Rüyada iğde hurması görmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına işarettir.

Rüyada iğde toplayıp yemek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, kazancın günden güne düşeceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine inanılır.

Rüyada iğde yaprağı görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına delalettir.

Rüyada iğde toplamak amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine işaret eder.

Rüyada iğde kokusu duymak kime gideceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, ailesini hem gururlandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada iğde ağacından iğde toplamak hayır işleri yapacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada iğde meyvesi yemek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine inanılır.

Rüyada iğde ağacı dikmek maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments