Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrarını tutamamak

Rüyada idrarını tutamamak

Rüyada idrarını tutamamak aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, zorlukların ortadan kalkacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada idrarını tutamamak gördüyseniz:

  • Size rehberlik eden, tavsiyelerde bulunan, amaçlarınızı paylaşan veya seven kişilerle bir araya gelerek ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Rüyada idrar tutamamak geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada idrarını tutamamak hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tutam saç görmek mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçın tutam tutam döküldüğünü görmek rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, hedeflerini tutturamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balık tutamamak onlara hayrının dokunacağına, büyük işlere imza atacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir tutam beyaz saç görmek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, mutluluğa ve neşeye, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde bir tutam saç görmek adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde balık tutamamak aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments