Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrar birikintisi görmek

Rüyada idrar birikintisi görmek

Rüyada idrar birikintisi görmek karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada idrar birikintisi gördüyseniz:

  • Değişiklik yapmaya başlamadan önce zaman istemekte fayda var.

Rüyada idrar birikintisi görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, darlanacağına alamet eder.

Rüyada kirli su birikintisi görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamurlu su birikintisi görmek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada yerde su birikintisi görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kum birikintisi görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada su birikintisine basmak psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada küçük su birikintisi görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına inanılır.

Rüyada yağmur birikintisi görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments