Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kakasını tutamamak

Rüyada kakasını tutamamak

Rüyada kakasını tutamamak kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kakasını tutamamak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz durumları kabullenerek daha istikrarlı veya güvenli bir geleceğe adım atma şansınız var.

Rüyada kakasını tutamamak yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, eğitim hayatında başarıların artacağına alamet eder.

Rüyada düşen birini tutamamak çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine işaret eder.

Rüyada tutam saç görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada denizde balık tutamamak oldukça büyük başarılara, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada olan bir tutam saç görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçından bir tutam kesmek depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine delalettir.

Rüyada saçlarının tutam tutam eline geldiğini görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tutam tutam saç dökülmesi görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments