Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yasemin koklamak

Rüyada yasemin koklamak

Rüyada yasemin koklamak hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, istediği gibi hareket edeceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yasemin koklamak gördüyseniz:

  • Kısa masafeli yolculuklar ya da ziyaretler belli anlaşmaların neticelenmesinde veya belli kararlar almanızda etkili olabilir.

Rüyada yasemin koklamak sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yasemin çiçeği görmek özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına delalet eder.

Rüyada yasemin görmek elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yasemin ağacı görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına alamet eder.

Rüyada yasemin ismini görmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yasemin ismi görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına delalet eder.

Rüyada nane koklamak istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ten koklamak sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments