Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrar sesi duymak

Rüyada idrar sesi duymak

Rüyada idrar sesi duymak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına rivayet eder.

Rüyada idrar sesi duymak gördüyseniz:

  • Şansa bağlı konulardan kazançlar elde edebilirsiniz.

Rüyada idrar sesi duymak rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına inanılır.

Rüyada idrar kokusu duymak maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada ilahi bir ses duymak istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayet sesi duymak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, borçlarının da kapanacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünden ses duymak sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına tabir olunur.

Rüyada top sesi duymak kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, alım zorluğu yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada kabede ezan sesi duymak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada osuruk sesi duymak tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments