Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrar biriktirmek

Rüyada idrar biriktirmek

Rüyada idrar biriktirmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada idrar biriktirmek gördüyseniz:

  • İş hayatınız nedeniyle endişelenebilirsiniz.

Rüyada eve idrar yapmak kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına işarettir.

Rüyada yatakta idrar görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına yorulur.

Rüyada yerde idrar görmek bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, verimli işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde idrar görmek türlü musibetlere uğrayacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine inanılır.

Rüyada birikmiş idrar görmek bol kazanç getireceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada idrarını tutamamak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına inanılır.

Rüyada ayakta idrar yapmak sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada bebeğin idrar yaptığını görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, kötü duygularını yeneceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments