Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde idrar görmek

Rüyada evin içinde idrar görmek

Rüyada evin içinde idrar görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına yorulur.

Rüyada evin içinde idrar gördüyseniz:

  • Herkesi mutlu etme çabası gereksiz işler yüzünden limitlerinizin zorlanması anlamına gelebilir.

Rüyada evin içinde idrar görmek geçmişi unutup geleceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine işarettir.

Rüyada bardak içinde idrar görmek ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına inanılır.

Rüyada evin içine idrar yapmak tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde böcek görmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde yavru kedi görmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde fare kovalamak üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde odun görmek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde çukur görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments