Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içtiği suda balık görmek

Rüyada içtiği suda balık görmek

Rüyada içtiği suda balık görmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Rüyada içtiği suda balık gördüyseniz:

  • Karşı koymak veya kılınızı dahi kıpırdatmamak yerine, kibarca istenileni yapma çabanız yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada içtiği suda balık görmek sorunlu bir dönemin başlayacağına, komşular tarafından kötülenileceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada içtiğin suda balık görmek iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına tabir olunur.

Rüyada temiz suda balıklarla yüzmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine inanılır.

Rüyada suda balıklarla yüzmek rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına işarettir.

Rüyada duru suda balık tutmak üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada balıklı suda yüzmek yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada duru suda balık görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada sığ suda balık tutmak aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments