Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki satılan yer görmek

Rüyada içki satılan yer görmek

Rüyada içki satılan yer görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, işlerin başına geçeceğine, zarara gireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada içki satılan yer gördüyseniz:

  • Karşı taraf sizden hareket bekliyor.

Rüyada içki satılan yer görmek başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına işarettir.

Rüyada içki satın aldığını görmek aradaki buzların eritileceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada içkiyi yere dökmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada yer satın almak kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, rahat ve huzurlu olunacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar yeri satın almak sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yere satın almak bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada bir yer satın almak yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada bir yeri satın almak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments