Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içi eski ev görmek

Rüyada içi eski ev görmek

Rüyada içi eski ev görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, makamını kaybedeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına tabir olunur.

Rüyada içi eski ev gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin ya da kurulacak olanların hedeflerinize faydası olabilir.

Rüyada içi eski ev görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski iç çamaşırı görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini sigara içerken görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi sigara içerken görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, sorunların üstüste geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sigara içtiğini görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine inanılır.

Rüyada içi eşya dolu ev görmek ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, isteklerinize kavuşacağınıza, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada iç içe ev görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, kişinin tek başına kalacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına tabir olunur.

Rüyada içi beyaz ev görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments