Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski iç çamaşırı görmek

Rüyada eski iç çamaşırı görmek

Rüyada eski iç çamaşırı görmek maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına, yeni iş teklifleri alacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına işaret eder.

Rüyada eski iç çamaşırı gördüyseniz:

  • Amaç veya hayallerinizin peşinden hızla ilerleyebilirsiniz.

Rüyada eski iç çamaşırı görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına alamet eder.

Rüyada kendini iç çamaşırlı görmek onların kıymetini bileceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, bütçesinin genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının kirli iç çamaşırını görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırı yıkamak avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işarettir.

Rüyada iç çamaşırı saklamak emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada iç çamaşırı hediye almak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına işarettir.

Rüyada kırmızı renk iç çamaşırı görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sarı iç çamaşırı görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments