Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iç içe ev görmek

Rüyada iç içe ev görmek

Rüyada iç içe ev görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, işlerin sarpa saracağına alamet eder.

Rüyada iç içe ev gördüyseniz:

  • Garip, çılgın ya da sadece değişik olarak adlandırılabilecek davetler söz konusu olabilir.

Rüyada ev içi görmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına işarettir.

Rüyada iç içe ev görmek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev içi terliği görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, her zaman şükür içinde olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada içi beyaz ev görmek yoksul için zenginliğe, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde içki içtiğini görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada içi yeşil ev görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada içi karanlık ev görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içi yeşil boyalı ev görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments