Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hurma vermek

Rüyada hurma vermek

Rüyada hurma vermek bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, bunalıma gireceğine, ileri gideceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada hurma vermek gördüyseniz:

  • Kuşkular artacaktır, gereksiz isteklerde bulunabilir huysuz olabilirsiniz.

Rüyada camide hurma yemek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına rivayet eder.

Rüyada hurma koparmak ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, edilen duaların kabul olacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kış hurması görmek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına işaret eder.

Rüyada oruçlu iken hurma yemek çok zor zamanlar geçirileceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, sağlığını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iğde hurması görmek hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına işaret eder.

Rüyada hurma tatlısı görmek büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, zor bir döneme girileceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hurma zeytin görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hurma yemek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments