Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hurma koparmak

Rüyada hurma koparmak

Rüyada hurma koparmak hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, feraha ermeye, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayır dualarına nail olacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hurma koparmak gördüyseniz:

  • Hoşça vakit geçireceğiniz güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunabilirisiniz.

Rüyada hurma satıcısı görmek satışların düşeceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil hurma ağacı görmek hasta ise daha kötüye gideceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına yorulur.

Rüyada çikolatalı hurma görmek el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına inanılır.

Rüyada hurma suyu içmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine tabir olunur.

Rüyada bir tabak hurma görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, umutlanacağına işarettir.

Rüyada hurma yiyen birini görmek ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına delalettir.

Rüyada cennet hurması görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına tabir olunur.

Rüyada tabakta hurma görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments