Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kış hurması görmek

Rüyada kış hurması görmek

Rüyada kış hurması görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine işarettir.

Rüyada kış hurması gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda, ailenizde veya evinizde rahatsız edici ufak tefek gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada kış hurması görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada kışlık kavun görmek mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine işaret eder.

Rüyada kışlık odun görmek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına rivayet eder.

Rüyada kış ayında kiraz görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına delalet eder.

Rüyada kış mevsiminde kiraz görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, büyük miktarda para kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada kış kavunu görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kışlık palto görmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, kavgaların biteceğine, yüzünde güller açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kış mevsiminde karpuz görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments