Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hurma tatlısı görmek

Rüyada hurma tatlısı görmek

Rüyada hurma tatlısı görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, manevi olarak da yıpranacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine yorulur.

Rüyada hurma tatlısı gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişilere izin vermeyin.

Rüyada hurma tatlısı yemek zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada hurma tatlısı görmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına işarettir.

Rüyada tabakta hurma görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada hurma yemek görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına inanılır.

Rüyada yeşil hurma ağacı görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hurma toplamak yemek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hurma meyvesi toplamak kazancın yar yarıya düşeceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada büyük hurma yemek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments