Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hurma zeytin görmek

Rüyada hurma zeytin görmek

Rüyada hurma zeytin görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, daima afiyette olacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, yol alacağına delalettir.

Rüyada hurma zeytin gördüyseniz:

  • Açıklık politikası güdün, yoksa kaybeden siz olursunuz.

Rüyada zeytin ve hurma görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine inanılır.

Rüyada hurma zeytin görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada iri hurma görmek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, koltuğunun da yükseleceğine işarettir.

Rüyada cennet meyvesi hurma görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına işaret eder.

Rüyada sarı hurma görmek aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hacda hurma yemek iş hayatının tamamen bozulacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada hurma meyvesi görmek ağız tadı ile yaşanacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına tabir olunur.

Rüyada hacı hurması yemek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments