Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın kişiyle evlendiğini görmek

Rüyada hoşlandığın kişiyle evlendiğini görmek

Rüyada hoşlandığın kişiyle evlendiğini görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Başkalarına baskı yapmamanızda fayda var.

Rüyada hoşlandığın kişiyle evlendiğini görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle evlenmek bir beladan kurtulacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandığı kızla evlenmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığın biriyle evlenmek yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığın erkekle evlenmek kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Rüyada hoşlandığın kızla evlenmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine inanılır.

Rüyada hoşlandığın kişinin seni öptüğünü görmek kişinin başarılarının artacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın kişiyle tartıştığını görmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments