Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın kişinin seni öptüğünü görmek

Rüyada hoşlandığın kişinin seni öptüğünü görmek

Rüyada hoşlandığın kişinin seni öptüğünü görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, dikkat çekeceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişinin seni öptüğünü gördüyseniz:

  • Bazı olaylara veya kişilere yaklaşımınızı değiştirebilirsiniz.

Rüyada hoşlandığın kişinin seni öptüğünü görmek herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevdiğini görmek fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, rahatının ve gelirinin artacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öptüğünü görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öpmesini görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kişinin seni sevdiğini görmek hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına delalettir.

Rüyada seni seven kişiyi görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevdiğini öğrenmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments